Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

TRIATHLON CONTEST

Αγαπητοί Φίλοι,
Σας προσκαλούμε όλους σας για να λάβετε μέρος στο 1ο Triathlon DX Contest, το οποίο λαμβάνει χώρα την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου κάθε χρόνο. Γι' αυτή τη χρονιά το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013. Προσπαθούμε να προσομοιάσουμε το πρωτότυπο αγώνισμα του Τριάθλου και έτσι θα έχουμε τρία είδη εκπομπών (ham radio modes), σε RTTY, SSB και CW. Θα είναι ένα event διάρκειας 24 ωρών που θα χωρισθεί σε 3 τμήματα, όπου το καθένα θα είναι αφιερωμένο σ' ένα διαφορετικό mode.
Ξεκινάμε στις 00:00 UTC το Σάββατο 2 Φεβρ με RTTY και μέχρι τις 07:59 UTC. Μετά, συνεχίζουμε από τις 08:00 UTC με SSB και μέχρι τις 15:59 UTC και τέλος είναι το CW που ξεκινάει στις 16:00 UTC και μέχρι τις 23:59 UTC. Θα πρέπει να καταγράψετε το 59(9) και τον αριθμό σειράς.
Τα multipliers είναι οι καταχωρήσεις στο DXCC σε κάθε mode και το band plus είναι ο αριθμός των ελληνικών σταθμών που κάνετε σ' όλο το contest. Υπάρχουν απλές και σύνθετες κατηγορίες mode. Μπορείτε να δημιουργήσετε και τις δικές ομάδες (teams) και να λάβετε μέρος σε αγώνες ομάδων.
Το καλύτερο απ' όλα είναι ότι ο νικητής θα λάβει ένα θαυμάσιο βραβείο : 10 ημέρες με όλα πληρωμένα για δύο άτομα στη Ζάκυνθο (EU052), προσφορά του Xenos Hotels Group.
Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες και τους κανόνες για πολλές γλώσσες στην ιστοσελίδα : www.triathlon-dx-contest.gr
Αναμένουμε την συμμετοχή σας ...73...

για την ομάδα του Triathlon-DX-Contest
Kostas Stamatis, SV1DPI
Triathlon DX Contest's manager
dxtriathlon@gmail.com

73 ... Kostas Stamatis, SV1DPI